Webshop met ideal

voordelen-veilig-online-betalenEen webshop die iDeal als betaalmiddel aanbiedt zal meer transacties krijgen. Dit is omdat de klanten dan op een makkelijke wijze kunnen betalen. Ga maar eens bij jezelf na. Wanneer jij een bestelling op het internet plaatst dan zal je er zeker van willen zijn dat je deze bestelling makkelijk en snel af kunt rekenen. Daarbij wil je dan ook dat het veilig is. Het betalen met iDeal biedt al deze mogelijkheden. Heb je een webshop met iDeal dan weet je dat de klanten ook een vertrouwde indruk krijgen. Veilig betalen is erg belangrijk voor de consument. Je hebt in de media ook vast wel eens vreemde berichten gelezen over onveilige betaalmethoden. De consumenten zijn hier ook huiverig voor.

Hoe krijg je iDeal in je webshop

Het krijgen van iDeal in je webshop is niet lastig en dit kun je op meerdere manieren doen. Het is mogelijk om dit te regelen bij de bank waar je een zakelijke rekening hebt. Deze kunnen je dan de gegevens en de bestanden aanleveren om ook iDeal in je webshop aan te kunnen bieden. Naast je eigen bank kun jij je ook wenden tot een payment provider. Dit zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verweken van betalingen. Bij deze bedrijven kun je dan niet alleen iDeal afnemen maar het is ook mogelijk om hier andere betaalmethoden af te nemen. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een compleet pakket waardoor je niet alleen iDeal op je website kunt aanbieden maar ook betalen via creditcard en PaySafeCard. Des te meer betaalmogelijkheden je aanbiedt des te groter de kans wordt dat een consument zijn bestelling ook daadwerkelijk afrond. Het gaat dan niet alleen om de producten die je aanbiedt. Ook de andere zaken dienen goed geregeld te zijn.

Het installeren van iDeal in je webshop

ideal-betalingWil je iDeal installeren in je webshop dan kan dit makkelijk en de payment providers en de banken die bieden dan vaak een module aan. Deze plaats je in je webshop en je kunt de klanten meteen met iDeal laten betalen. Deze modules die zijn ook beschikbaar voor de meest gebruikte systemen. Heb je bijvoorbeeld een webshop die draait op Magento dan is daarvoor een module beschikbaar. Ook voor de WordPress websites zijn er modules beschikbaar. Er zijn dan ook modules die je binnen korte tijd kunt installeren. Vervolgens biedt jij dan ook iDeal aan bij je klanten.

De kosten van iDeal

Het aanbieden van iDeal brengt kosten met zich mee. Je betaalt dan per transactie een klein bedrag. Het is dan zo dat des te meer klanten met iDeal betalen des te minder kosten je betaalt. Het kost je dus wel wat geld maar je zal merken dat dit het waard is. Wanneer er de mogelijkheid is voor klanten om met iDeal te betalen dan zullen ze sneller afrekenen. Ook heb je betalingen dan vaak al de volgende werkdag binnen en kun je snel over het geld beschikken. Dit is ook een zeer belangrijk aspect.